fbpx
Search
Close this search box.

Wie ben ik?

Ik ben Lonneke en sinds juni 2023 werk ik voor Oog voor Detail. Op mijn 22ste geniet ik van lekker eten en luister ik graag naar podcasts, vooral ‘True crime’-verhalen. Naast het maken van veel video’s voor sociale media, vind ik het ook leuk om te tatoeëren en ben ik erg geïnteresseerd in mode en make-up. Het maken van video’s stelt me in staat om mijn creativiteit te uiten. Mijn hondje, Mel, is een grote bron van vreugde voor mij, en ik geniet er enorm van om samen op pad te gaan. Ik heb ICT en Administratie gestudeerd via avondonderwijs, wat goed van pas komt bij mijn huidige taken.

Wat doe ik?

Bij Oog voor Detail ben ik momenteel actief bezig met het overzetten van de ‘oude’ website van het FAVV naar de nieuwe website. Mijn taken omvatten onder andere het aanmaken van nieuwe pagina’s, het toevoegen van Pdf’s en vooral het kopiëren van inhoud. Ik neem ook de Franse versie van de website onder mijn hoede. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor taken binnen het facilitair bedrijf, waarbij labeling een belangrijke rol speelt. Bij de start van mijn werkdag plan ik zorgvuldig mijn taken en deadlines die ik moet halen. Ik ben erg tevreden met mijn werk hier en voel me gelukkig dat ik deze werkplek heb gevonden.

Wil je ook deel uitmaken van het Oog Voor Detail team? Of ken je iemand die ook in ons DNA past? Kijk even naar onze vacatures: https://oogvoordetail.be/vacatures/