fbpx
Search
Close this search box.

|

Over Detail

Detail is:
  • Een reguliere, sociaal geëngageerde onderneming, die mensen met een autismespectrumprofiel op een duurzame wijze tewerkstelt
  • Diensten: repetitieve data-annotatie & -labeling, ondersteuning bij administratie & digitalisatie, datatransformatie en kwaliteitsopdrachten
  • Gelegen op de Citadel te Diest
Detail vzw - Gebouw

Een win-win situatie:

Hoogstaande kwaliteit voor bedrijven en

een waardevolle toekomst voor deze getalenteerde mensen!

Onze missie

Het initiatief kwam tot stand in mei 2022 en de RvB bestaat uit personen uit het bedrijfsleven, vrije beroepen en overheidsfunctionarissen.

De Lift Education, een informaticaschool voor jongeren met een autismespectrumprofiel, ondervond dat vele van de leerlingen een enorm oog hebben ‘voor het detail’. Daarom beslist om een tweede vzw op te richten, zijnde vzw Detail.

Detail is een unieke Vlaamse sociaal geëngageerde onderneming voor data-annotatie, data-labeling en digitalisatie. Hier ligt de focus op visuele annotaties. Daarnaast behoren allerhande taken die de digitalisering ondersteunen tot de mogelijkheden. De medewerkers zijn getalenteerd en kregen gerichte training om hun talenten te ontwikkelen binnen specifieke domeinen. Bij Detail gebeurt dataverwerking enkel door mensen die een passie voelen voor deze taken. Zij zijn intrinsiek gemotiveerd om de taken te vervolledigen op een excellente wijze.

Detail hanteert een sterkte-perspectief en focust op kracht en mogelijkheden. Detail richt zich op het tewerkstellen van mensen met een autismespectrumprofiel, die niet zonder ondersteuning op de arbeidsmarkt terecht kunnen. Ze zorgen voor de juiste omkadering zodat ze hun talenten kunnen ontplooien:

  • Oog voor detail
  • Nauwgezet werken
  • Perfectionistisch
  • Gestructureerde werkwijze
  • Graag routine hebben / repetitieve taken
  • Groot concentratievermogen
  • Doorzettingsvermogen

Daarenboven willen we deze kwaliteiten omzetten naar een zinvolle return voor de arbeidsmarkt. Het uitvoeren van repetitieve taken is een sterke meerwaarde, bijvoorbeeld voor bedrijven die bezig zijn met het ontwikkelen van artificiële intelligentie. Detail is een interessante partner voor alle bedrijven die verder willen werken aan hun bijdrage aan onze maatschappij en inclusie een warm hart toedragen.

Als lokaal bedrijf vormt Detail een betrouwbare partner. Detail streeft naar een optimale samenwerking met de opdrachtgevers. Door actieve communicatie tussen partijen wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd.

Op lange termijn beogen we arbeidsmogelijkheden te kunnen blijven bieden voor mensen met een autismespectrumprofiel (SDG 10: Ongelijkheid verminderen). Dit tegen een eerlijke vergoeding voor de medewerkers en met zinvolle return voor de arbeidsmarkt (SDG 8: Eerlijk werk en economische groei). Hiervoor wensen we beroep te doen op vaste en betrouwbare samenwerkingspartners die op regelmatige basis nieuwe opdrachten kunnen aanleveren (SDG 17: Partnerschap).

Boek een Gratis Demo
over Data-annotatie en labeling