Search
Close this search box.

Sandra als gastspreker op BEGEO te Brussel.

Sandra Delbeek van Detail inspireert op BEGEO met visie op Geo-Intelligence voor duurzame toekomst

Op de recente BEGEO conferentie, gehouden in Expo Brussel, stond Geo-Intelligence centraal als cruciale factor voor het vormgeven van een duurzame toekomst. Onder de vooraanstaande gastsprekers die deelnemers inspireerden met hun visie was Sandra Delbeek, gedelegeerd bestuurder van Detail.

Sandra bracht haar diepgaande expertise naar voren van het belang van Data-annotatie & labeling voor Geo-Intelligence in het anticiperen op en aanpakken van hedendaagse en toekomstige uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. 

Met haar bijdrage wist Sandra Delbeek niet alleen de aandacht van het publiek te vangen, maar ook de noodzaak te benadrukken van gelijke kansen, ook voor mensen met een autisme spectrum stoornis.

Detail, als een toonaangevend bedrijf op het gebied van Data-annotatie & labeling, blijft zich inzetten voor het bevorderen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzamere toekomst. De inspirerende bijdrage van Sandra Delbeek op BEGEO onderstreept hun toewijding aan dit doel en de voortdurende zoektocht naar vooruitstrevende oplossingen binnen dit domein.