fbpx
Search
Close this search box.

|

Project Adesa

Vraag van de klant

Het project Adesa ging om het trainen van een AI model waarbij Detail de foto’s van auto’s diende te labelen om de software van Adesa aan te leren wat er precies op de foto’s staat. Automatisatie van dit proces zorgt voor een vlotte verwerking van nieuwe gebruikersdata op de website.

De oplossing

Detail labelde meer dan 15.000 foto’s van wagens om het model van de wagen te kunnen voorspellen. Aan de hand van de labeling kan de software van Adesa een voorspelling doen of het om een SUV, hatchback, coupé, cabrio of een ander model van wagen gaat. Ook herkent de software, bij het uploaden van de beelden in de databank, of het om de voorkant, achterkant of een van de zijflanken van de wagen gaat. Op die manier kan de software bijvoorbeeld de foto van de voorkant van de wagen als eerste plaatsen in de verzameling van foto’s voor die specifieke auto.

Wie is Adesa?

Adesa is een Europese online veiling website voor de autohandel waar de autohandelaren meer mogelijkheden, meer flexibiliteit en meer vrijheid hebben dan op andere platformen. Met flexibele, modulaire & end-to-end remarketingoplossingen, én klantenservice in meer dan 20 talen, biedt Adesa handelsmogelijkheden die hun klanten nodig hebben om uit te blinken.

Meer informatie Adesa: https://www.adesa.eu/

Onze conclusie

Adesa draait vandaag de dag nog steeds op de informatie die wij als Detail hebben gelabeld.

Boek een Gratis Demo

Onze Recente Projecten

Ontdek de kracht van nauwkeurige data-annotatie. Verbeter de prestaties van jouw projecten vandaag nog!

Laten we het taboe rondom autisme doorbreken

Wat is Data Labeling

De samenwerking tussen De Lift Education en Oog voor Detail