fbpx
Search
Close this search box.

Persconferentie van “Detail”

25 04 2023 was het infomoment en de persconferentie van “Detail” in het stadhuis van Diest. Het was een zeer inspirerende bijeenkomst waar we werden verwelkomd door Christophe Degraeve, de burgemeester, en Vanaudenhove Pascale, de schepen van onderwijs. Bert Beelen, Annemie Willekens, Sandra Delbeek en Dirk Rombaut vertelden ons alles over het bedrijf en hun missie om tewerkstelling te bieden aan personen met een autismespectrum profiel.

Detail is een uniek Vlaams bedrijf dat zich specialiseert in kwaliteitsvolle data-annotatie en labelingtaken. Onze aanpak is bijzonder omdat we mensen met een autismespectrum profiel tewerkstellen en hun talenten volledig benutten. Wij geloven sterk in inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer en wil zo een voorbeeld zijn voor andere bedrijven.

Na de presentatie volgde er een receptie waarbij we het glas hieven op “Detail”.

Als u op zoek bent naar kwaliteitsvolle data-annotatie en labelingtaken, neem dan vrijblijvend contact op met ons team. U krijgt niet alleen de meest betrouwbare gegevens, maar u steunt ook een prachtig bedrijf dat zich inzet voor inclusiviteit en gelijke kansen voor iedereen.

Bedankt voor het lezen en laten we samen blijven streven naar inclusiviteit en diversiteit!