Search
Close this search box.

Een Perfecte Match:
De Samenwerking tussen De Lift Education en Oog voor Detail.

In de snel veranderende wereld van onderwijs en technologie zijn samenwerkingen tussen innovatieve bedrijven en scholen essentieel om waardevolle oplossingen te bieden die de leerervaring van studenten verbeteren. Een opvallend voorbeeld van zo’n vruchtbare samenwerking is die tussen De Lift Education en Detail (Oog voor Detail). Door hun unieke expertise te bundelen, hebben deze een krachtige partnerschap gesmeed dat zich richt op het leveren van hoogwaardige educatieve inhoud en het bevorderen van het begrip van AI, Data Labeling en Data Annotatie onder jonge studenten met een autismespectrumprofiel.

De Lift Education, een toonaangevend educatieve technologieschool, heeft zich toegelegd op het transformeren van het onderwijslandschap door middel van innovatieve digitale tools en platformen. Met hun geavanceerde e-learningoplossingen hebben ze al vele scholen en onderwijsinstellingen geïnspireerd om de leerervaring te verrijken en studenten met ASS te motiveren.

Oog voor Detail, anderzijds, is een sociaal geëngageerde onderneming die mensen met een autismespectrumprofiel op een duurzame wijze tewerkstelt. Taken als repetitieve data-annotatie & -labeling, ondersteuning bij geolokalisatie en digitalisering zijn zeer nauwkeurige taken die personen met ASS perfect uitvoeren.

Door hun krachten te bundelen, hebben De Lift Education en Oog voor Detail een synergie gecreëerd die de kunst van het lesgeven verheft naar een geheel nieuw niveau. Het partnerschap heeft geresulteerd in de ontwikkeling van innovatieve educatieve programma’s die gebruikmaken van de nieuwste technologieën die een toekomst bieden voor mensen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis)